Investeren zonder zorgen

Maasmechelen Hoek Joseph Smeetslaan & Rijksweg
Residentie De Troyer
Hoek Joseph Smeetslaan en Rijksweg
3630 Maasmechelen

Op de hoek van de Joseph Smeetslaan en de Rijksweg in Maasmechelen stellen wij u graag residentie De Troyer voor. Deze residentie bestaat uit 57 éénslaapkamer-appartementen allen met een hoge afwerkingsgraad, een optimale mobiliteit en voldoende parkeergelegenheid in een ondergrondse garage. Het project ligt op een prachtige locatie met winkels en horeca op wandelafstand en een apotheek en de zorgba(a)r op het gelijkvloers van de residentie.

Alle appartementen hebben één slaapkamer, een volledig ingerichte keuken, een individueel terras, een inloopdouche en individuele warmtepomp die de vloerverwarming zeer energiezuinig maakt. Bij oplevering zijn de appartementen volledig afgewerkt, gepoetst en geschilderd.
De appartementen zijn door hun hoge afwerkingsgraad en goede ligging vlot verhuurbaar aan een breed publiek van singels, gepensioneerden en jonge koppels. Ze zullen enkel nog in waarde stijgen en het uitstekend doen op de verhuur- en ... verkoopmarkt. Kortom de ideale investering.
Onze verhuurdienst zal voor u alles van A tot Z regelen. U dient enkel nog naar de inkomstenzijde van uw bankrekening te kijken.
Interesse? Twijfel niet en win zeker meer informatie in! Want 40 procent van de appartementen zijn reeds verkocht!

Voor verkoop :
Mail : annie.boonen@outlook.com
GSM : 0475/65.29.63

Voor verhuur :
Immo Swennen BVBA
Mail : info@immoswennen.be
GSM: 011/33.29.63
Lees meer Verberg