Ruim woonhuis met 4 slaapkamers & bureau - volledig onderkelderd met ondergrondse garage - ruime tuin

Prijs op aanvraag Opglabbeek Engelenweg 39 A
Engelenweg 39A, 3660 Oudsbergen (Opglabbeek) VK21-013

Opglabbeek is sinds 1 januari 2019 een deelgemeente van de fusie gemeente Oudsbergen. De gemeente is gelegen in midden-Limburg, ten noorden van Genk en op ongeveer 25 km van de provincie hoofdstad Hasselt.
Zo'n 800 meter van het centrum in een rustige buurt ligt dit mooie woonhuis. Deze open bebouwing heeft volgende indeling:
Via de inkomhal, waar de trap zeker een mooie eye-catcher is, heeft u toegang tot een apart gastentoilet, een speelkamer/bureau, de eerste badkamer, de trap naar de kelder, een ruime living en de keuken.
De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met lavabo en van bad en douche. De keuken is uitgerust met beige kasten, combi-oven, vaatwasmachine, ingebouwde koelkast en dubbele spoelbak. Alle elektrische toestellen werden slechts een jaar geleden vernieuwd.
Via de keuken kan u naar de hal gaan die toegang geeft tot de tuin en via deze hal kan u naar de wasplaats/berging gaan. De berging heeft aansluiting voor uw wasmachine en droogkast en is ... voorzien van een uitspoelbak met warm- en koudwaterkraan.
Verder bevinden zich op de eerste verdieping 4 ruime slaapkamer en een badkamer met badkamermeubel, douche en toilet. Deze kamers zijn allemaal te bereiken via de vide.

Extra:
De woning heeft achteraan een ruime tuin met veel groen;
De woning is volledig onderkelderd, met een ondergrondse garage.

C.V.: mazout
Lees meer Verberg