Hoekwoning met 3 slaapkamers en mooi aangelegde tuin

Vraagprijs: € 195 000 Waterschei-Zwartberg Lucien Londotstraat 14
Lucien Londotstraat 14, 3600 GENK (VK20-008)

Deze mooie hoekwoning ligt op een kleine 5 kilometer van het centrum van Genk en maar liefst op 1,5 kilometer van het stadion van KRC Genk. Ideaal voor de fervente supporter, maar ook voor de niet supporter nog op een vrij ruime afstand.

De woning heeft overal houten ramen, voorzien van dubbele beglazing. Bovendien bezit de woning over 14 zonnepanelen.
De indeling van de woning is als volgt: via de inkomhal heeft u toegang tot de trap naar de kelder, de trap naar de eerste verdieping en de ruime living. De living geeft toegang tot de keuken en de berging. De keuken is uitgerust met houten kasten, afwasmachine, koelkast, oven, dampkap, kookvuur en lavabo. Via de berging kunt u zich naar de badkamer begeven. De badkamer is voorzien van een douche, een bad en een lavabo. Tussen de berging en de badkamer bevindt er zich overigens een apart toilet.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers.
Verder is de woning voorzien van een kleine kelder, een pas aangelegde mooie tuin en ... enkele schuurtjes waaronder een garage voor 1 auto.

De eerste verdieping wordt verwarmd met een elektrische verwarming en het gelijkvloers is voorzien van een palletkachel en een houtkachel.
Lees meer Verberg