Rustig gelegen moderne hoekwoning met 3 slaapkamers en ruime tuin

Vraagprijs: € 270 000 Houthalen Sparrenstraat 36
Sparrenstraat 36, Houthalen-Helechteren

Houthalen-Helechteren is een gemeente in de Belgische provincie Limburg. Houthalen ligt in de Kempen op 10 km ten noorden van Hasselt aan de weg van Hasselt naar Eindhoven. De autosnelweg E314, A2, waarmee Houthalen een aansluiting heeft, vormt de zuidergrens met Zonhoven en Genk.
Op 8 kilometer van het centrum ligt deze prachtige hoekwoning. De woning heeft de volgende indeling:
Via de inkomhal heeft u toegang tot de ruime living en een apart toilet. In de living bevinden zich de paletkachel en een airco. De airco alleen is voldoende om op de koudere lentedagen de living op een aangename temperatuur te verwarmen. Bovendien heeft u veel lichtinval in de living door de vele ramen, langs de verschillende hoeken van de woning. Via de living heeft u toegang tot de keuken. Deze moderne keuken is uitgerust van alle nodige luxe. Zo is deze uitgerust met gasvuur, dampkap, combi-oven, ingebouwde koelkast, vaatwasmachine en dubbele spoelbak. Zowel via de living als via de keuken heeft u toegang tot ... de ruime tuin. De mooi afgewerkte tuin is volledig rondom afgemaakt en samen met de nieuwe ramen ook voorzien van een nieuwe overkapping.
Via de keuken heeft u daarenboven toegang tot de gang. De gang brengt u naar de 3 ruime slaapkamers, de trap naar de kelder en de badkamer. De badkamer bezit een bad, hangkast, badkamermeubel met lavabo en toilet.
Extra troeven van de woning:
- De woning is volledig onderkelderd. Waar er bovendien 2 auto’s geplaatst kunnen worden;
- Al de ramen zijn vernieuwd in het jaar 2016, samen met de overkapping;
- Er is airco voorzien in de living;
- Verwarming werkt op paletkachel, maar er is een mazouttank aanwezig die mits aansluiting onmiddellijk terug in gebruik
genomen kan worden;
- De woning bezit ten slotte 12 zonnepanelen en een zonneboiler.
Lees meer Verberg