Halfopen woonhuis met 4 slaapkamers en veel lichtinval

Verkocht Diepenbeek Kempenstraat 104
Kempenstraat 104, 3590 Diepenbeek

Deze halfopen woning in het hartje van Diepenbeek is rustig gelegen. Door de ligging op een hoek is er heel veel lichtinval in de woning.
Via de inkomhal komt u in de ruime keuken. De keuken is voorzien van houten kasten, ingebouwde koelkast, dampkap, keramisch kookvuur en er is aansluiting voor een afwasmachine aanwezig. Via de keuken heeft u toegang tot een ruime living of bureauruimte en een hal die u of naar de badkamer of naar een berging brengt. De badkamer is voorzien van een douche, badkamermeubel met lavabo en spiegel. In de badkamer is de aansluiting voor een wasmachine voorzien. Via de badkamer heeft u toegang tot een apart toilet en de garage. De ruime garage biedt plaats voor 2 auto's en bergruimte.
Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een tweede badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm, toilet en lavabo.
De zolderverdieping bestaat uit 4 kamers die een mogelijkheid biedt tot vierde en eventueel zelfs vijfde ... slaapkamer.
De woning bezit bovendien over een klein tuintje en een tuinhuis.
Extra troeven :
Ramen zijn van dubbel glas en vernieuwd in het jaar 2007
Nieuwe mazouttank geplaatst in 2017
Waterverzachter aanwezig in de kelder
Overal zijn rolluiken voorzien

C.V.: aardgas

Lees meer Verberg