Halfopen woonhuis met 3 slaapkamers en tuin (5a05ca)

Vraagprijs: € 190 000 Diepenbeek Kapelstraat 48
Kapelstraat 48, 3590 Diepenbeek

Dit halfopen woonhuis heeft een prima ligging, pal in het centrum van Diepenbeek. De indeling van het woonhuis is als volgt:
Via inkomhal heeft u de mogelijkheid naar de ruime living te gaan, of u te begeven naar de keuken. Ook bevindt zich hier de trap naar de eerste verdieping. Via de ruime living heeft u alsook de mogelijkheid u te begeven naar de keuken. De keuken is uitgerust met een oven, elektrisch vuur, dampkap, microgolfoven, dubbele spoelbak en koelkast. In de keuken heeft u toegang tot een kleine droge kelder en tot de berging waarin zich een douche en badkamermeubel bevindt, hier vindt u ook een aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Via deze berging heeft u toegang tot een apart toilet en de tuin. U begeeft zich naar de tuin (5a05ca) via een betegeld terras en zult hier ook een ruime garage terugvinden. Er bestaat een mogelijkheid om een stuk grond achteraan de tuin bij te kopen, indien u houdt van veel groen.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 ... met ruime berging. Op deze verdieping bevindt zich ook een badkamer. De badkamer is uitgerust met een bad, een badkamermeubel en een toilet.
In de hal op de eerste verdieping is er overigens een trap naar de zolder, waarvan prima een vierde slaapkamer of bureau gemaakt kan worden.

C.V.: mazout
Elektriciteit conform

Lees meer Verberg