Te renoveren handelspand met ruim woonhuis

Verkocht Waterschei-Zwartberg Zaveldriesstraat 47
Zaveldriesstraat 47, Genk

Dit pand beschikt over een zeer ruim handelspand en een ruim duplex appartement op de eerste en tweede verdieping.
Men betreedt het appartement via een aparte ingang en brede gang langs het handelspand. Via een deur heeft u toegang tot de trap die u tot aan het appartement brengt. Hier betreedt u het appartement via een inkomhal. Via deze inkomhal heeft u toegang tot het ruime terras, een bureauruimte, een berging, de badkamer en de open keuken met ruime woonkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, een bad, een wc en een lavabo. De open keuken is voorzien van een dampkap, een kookvuur, een oven en een lavabo. Via de trap naar de tweede verdieping die zich ook bevindt in de inkomhal heeft u toegang tot de 4 grote slaapkamers.
Het appartement is als extra troef volledig onderkelderd, waar er ruimte is voor 2 ondergrondse staanplaatsen met een uitrit op de Mulstraat.
Het volledige duplex appartement is te renoveren maar heeft veel troeven. Zo heeft het appartement enorm veel lichtinval, een groot ... terras met de namiddagzon en bevindt het zich dichtbij een winkel, broodjesbar en de wereldkeuken.
C.V. : accumulatiekachel
Lees meer Verberg