TE KOOP : Woonhuis opgedeeld in drie appartementen - Perfect als investering

Vraagprijs: € 310 000 Diepenbeek Sint-Barbarastraat 20
Sint-Barbarastraat 20, 3590 Diepenbeek

Dit woonhuis bevindt zich op een zeer gunstige ligging in Diepenbeek. Waaruit een perfecte verbinding mogelijk is naar Hasselt of Genk. Het gebouw bestaat uit 3 verschillende appartementen. Van deze 3 appartementen worden het gelijkvloers appartement en het appartement op de tweede verdieping samen verkocht.
Het gelijkvloers van de woning is opgedeeld in twee verschillende wooneenheden.
De eerste wooneenheid is het gelijkvloers appartement (Sint-Barbarastraat 20 bus 01). Dit appartement is opgedeeld in een inkomhal, een ruime living met open keuken voorzien van kasten, aanrecht, ingebouwde elektrische kookplaten, koelkast, spoelbak, dampkap en oven. Het appartement is ook in het bezit van een berging, een slaapkamer, een apart toilet en een badkamer met ligbad, wastafelmeubel en lavabo. Via dit appartement heeft u toegang tot een terras.
EPC : 200
Momenteel verhuurd aan € 589,97
Oppervlakte : +/- 98 m²

De tweede wooneenheid op het gelijkvloers is geschikt voor het uitoefenen van een ... vrij beroep of voor de uitbreiding van de eerste wooneenheid met bijvoorbeeld extra slaapkamers. Meer informatie over deze wooneenheid volgt.
Oppervlakte : +/- 61 m²

Het gebouw beschikt dan over een derde appartement op de tweede verdieping (Sint-Barbarastraat 20 bus 21). Dit appartement is voorzien van een inkomhal, ruime living met open keuken, badkamer, berging en een slaapkamer. De open keuken is voorzien van kasten, een elektrisch vuur, een dampkap, een oven en een koelkast. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafelmeubel en een lavabo.
EPC : 158
Momenteel verhuurd aan € 514,73/maand
Oppervlakte : +/- 47 m²

C.V.: aardgas – aparte meters voor elektriciteit, water en gas


Lees meer Verberg